Colaborări – Spitalul Orășenesc ”Sf. Dimitrie” Tg. Neamț

Avem plăcerea de a fi colaboratori ai Spitalului Orășenesc ”Sf. Dimitrie” Tg. Neamț, oferind servicii de instruire si formare clinică a cursanților, indiferent de nivel de pregătire, de natură să asigure toate condițiile necesare in vederea formării profesionale practice complete și corecte a cursanților:

Colaborari

PRIMARIA ORASULUI TIRGU NEAMT- prin Directia de Asistenta Sociala -asigurarea continuitatii ingrijirii persoanelor abandonate in spital pe o perioada mai lunga de timp sau in covalescenta,care necesita adapost si conditii elementare de locuit pt a supravietui pina la solutionarea situatiei.

SPITALUL CLINIC DE OBSTRETICA GINECOLOGIE CUZA VODA IASI-stabilesc protocoalele de transfer interclinic

SPITALUL DE PNEUMOFTIZIOLOGIE BISERICANI – stabilesc protocoalele de transfer interclinic

SPITALUL CLINIC DE URGENTA PENTRU COPII ‘SFANTA MARIA” IASI –stabilesc protocoalele de transfer interclinic

SPITALUL CLINIC DE BOLI INFECTIOASE ‘SFANTA PARASCHEVA IASI– stabilesc protocoalele de transfer interclinic

DIRECTIA GENERALA DE ASISTENTA SOCIALA SI PROTECTIA COPILULUI NEAMT – desfășurarea de programe și acțiuni comune care să contribuie la prevenirea separării copiilor de familie precum și la prevenirea maltratării acestora.

SCOALA POSTLICEALA SANITARA ‘LAUREATUS ‘ TG NEAMT-servicii de instruire si formare clinica a cursantilor , indiferent de nivel de pregatire, de natura sa asigure toate conditiile necesare in vederea formarii profesionale practice complete si corecte a cursantilor.

SCOALA POSTLICEALA SANITARA ‘MOLDOVA’ROMAN –servicii de instruire si formare clinica de natura sa asigure toate conditiile necesare in vederea formarii profesionale practice complete si corecte a cursantilor.ASOCIATIA NATIONALA A SURZILOR DIN ROMANIA– prestari servicii de interpretare in conformitate cu lg.448/2006,oprivind protectia si promovarea drepturilor persoanelor cu handicap.

Categories: Noutăți
laureatus

Fondata in anul 2013, Scoala Postliceala Sanitara”Laureatus”se doreste a fi una dintre cele mai importante institutii de invatamant , in domeniul sanitar si asistenta pedagogica, din Moldova.

Lasă un răspuns